Despre Trenduri

Trendurile in moda vin si se duc, insa simtul estetic iti va tine companie pentru totdeauna. Oamenii sunt diferiti si au gusturi distincte atunci cand vine vorba de moda, indiferent de trenduri.

Aceasta este diferenta intre simtul modei si o anume tendinta. Trendul in moda ne sfatuieste sa purtam haine si accesorii recomandate de anumiti stilisti, articole pe care, de cele mai multe ori, nici nu ne imaginam ca le putem purta in public.

Chiar daca, sa presupunem ca intr-un anumit sezon se poarta culoarea verde, sau combinatiile de culori vii, ne putem limita doar la acest aspect.
Nu trebuie sa ne achizitionam neaparat hainele recomandate de stilisti, ci putem combina articolele pe care le avem deja in garderoba, astfel incat sa “fim la moda” macar prin culoare. 

Nu trebuie sa renuntam la simtul estetic doar pentru a fi in “tendinte”. Vedetele, in schimb, stiu ca sunt criticate de cel putin jumatate din populatia globului pentru alegerile vestimentare pe care le fac si, din acest motiv, apeleaza la designeri celebri pentru a le intruma atunci cand isi aleg hainele pentru diverse ocazii.

Aproape intotdeauna, vedetele vor purta ce le recomanda designerii, adica haine care sunt in voga in sezonul respectiv, chiar daca stilul lor este total diferit.